Харків'янин просить мера Геннадія Кернеса відремонтувати дорогу на вулиці Владислава Зубенко і в Шевченківському провулку.

Відповідну петицію на сайті міськради зареєстрував Костянтин Гордієнко.

Чоловік зазначив, що в останній раз ремонт дорожнього покриття на вулиці Владислава Зубенко та у провулку Шевченківському робили три роки тому, але після цього "його змило водою".

" На вулиці Владислава Зубенко і на Шевченківському провулку потрібні ремонтні роботи дороги. Останній раз ремонт робили три роки тому, по закінченню часу його змило водою. Проблема полягає в тому, що дорогу розмиває вода, яка стоїть після зими і під час дощів. На даній ділянці дороги необхідно зробити системи водовідведення, і заново прокласти проїжджу частину. На поточний момент, на цій вулиці не можуть нормально проїхати машини мешканців, які живуть у цьому мікрорайоні, з тим урахуванням, що поруч знаходяться два великих ЖК «Воробйови Гори» і ЖК «Пташка» з великою кількістю сімей",- написав автор петиції.

українські дороги, фото PrimaMedia
українські дороги, фото PrimaMedia

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Автор просить мерію прийняти термінові заходи та внести зазначені вулиці в перелік робіт з капітального ремонту на 2020 рік.

Нагадаємо, що раніше петиція зі схожими вимогами вже набирала п'ять тисяч голосів. У лютому 2019 року мешканці скаржилися на стан дороги на вулиці Солідарності і в Шевченківському провулку. Однак тоді мер Харкова Геннадій Кернес проігнорував звернення, заявивши, що ці вулиці не входять в плановий перелік капітального ремонту.

"Прошу вжити термінових заходів і внести в перелік робіт з капітального ремонту вулично-дорожньої мережі міста на 2020 рік. З урахуванням того, що вже була електронна петиція № 4276 «Ремонт дороги по вулиці Солідарності та Шевченківському провулку», яка набрала понад 5000 голосів на сайті Харківської міської ради, але не увійшла до переліку робіт на 2019 рік",- підсумував автор Гордієнко.

Ремонт доріг, фото: autocentre.ua
Ремонт доріг, фото: autocentre.ua

Для того, щоб петицію розглянула міськрада, вона повинна зібрати не менше 5 тис. підписів протягом 90 днів. До кінця збору залишилось 89 днів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше "Велике будівництво" – у мережі показали ефектне відео, як "ліплять" трасу Дніпро-Київ

Як повідомляє портал «Знай.ua» Будівельна фірма депутата Негулевского заробила на тендерах 20 млн – ЗМІ

Також «Знай.ua» писав, що Копи розшукали 20-річну дівчину, яка зруйнувала фонтан під Києвом, - "Шкода, фейс не погнула"