Ремонт невеликої ділянки тротуару по Салтівському шосе обійдеться Харкову в мільйон гривень, повідомляє портал “Наші Гроші” з посиланням на “Харківський антикорупційний центр”.

Як повідомляється, активісти з’ясували, що Харківська міськрада уклала угоду на ремонт ділянки тротуару біля будинку №258 по Салтівському шосе з ТОВ “Мішем” вартістю понал один мільйон гривень. І це при тому, що цей тротуар вже ремонтували минулого року.

У ЧУМАКОВА УКЛАЛИ УГОДУ НА РЕМОНТ ТРОТУАРУ, ЯКИЙ ЗРОБИЛИ МИНУЛОГО РОКУ Департамент будівництва та шляхового...

Geplaatst door Харківський антикорупційний центр op Dinsdag 24 september 2019

Фірма “Мішем” раніше вже отримала від Департаменту будівництва та шляхового господарства Харківської міськради тендерів на 125 мільйонів гривень.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадуємо, що нещодавно активісти “Харківського антикорупційного центру” виявили факт закупки недешевого позашляховика в одній з міських лікарень.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", харківські правоохоронці викрили керівників дорожньої служби Харкова, які заробляли на продажу асфальту місцевим мешканцям.

Також портал "Знай.uа" писав, що мешканці Харкова звернулися до скандального мера міста Геннадія Кернеса з вимогою вплинути на вирішення питання по одному з проспектів.