Харківська лікарня №13 опинилась в епіцентрі скандалу через коштовну покупку, здійснену нещодавно, повідомляє портал “Politeka” з посиланням на “Харківський антикорупційний центр”.

Як повідомляється, лікарня придбала позашляховик Suzuki SX4 за 489 тисяч гривень. Серед тендерних умов була вказана необхідність керування круїз-контролем та аудіосистемою на кермі а також 2019 рік випуску, сірий колір, бензиновий двигун та механічна трансмісія.

ХАРКІВСЬКА ЛІКАРНЯ № 13 ПРИДБАЛА АВТОМОБІЛЬ SUZUKI SX4 КНП «Харківська міська лікарня № 13» уклала угоду з ТОВ «Альфа-М...

Geplaatst door Харківський антикорупційний центр op Dinsdag 24 september 2019

Головним лікарем цієї лікарні є Алла Бобейко, яка також являється депутатом Харківської міської ради.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Нагадуємо, що в кінці серпня в Харкові збудували дорогу довжиною 500 метрів за півтора мільйони євро.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", харківські правоохоронці викрили керівників дорожньої служби Харкова, які заробляли на продажу асфальту місцевим мешканцям.

Також портал "Знай.uа" писав, що мешканці Харкова звернулися до скандального мера міста Геннадія Кернеса з вимогою вплинути на вирішення питання по одному з проспектів.