В Харківських комунальників плани на 2020 рік відремонтувати три ділянки магістралі загальною протяжністю 3,7 кілометра.

Про це повідомляє сайт міської ради Харкова.

У міськраді Харкова розповіли, що реконструкція теплових мереж дозволить зменшити аварійність і витрати на їх обслуговування. Також це дозволить скоротити споживання газу та електроенергії, мінімізує терміни відключення споживачів під час проведення ремонтних робіт, тобто, в цілому дозволить підвищити якість надаваних послуг.

У Харкові реконструюють теплові мережі


В цілому економічний ефект від реалізації інвестиційної програми складе 14,3 млн грн. На цю програму Харківські теплові мережі в 2020 році виділять 102,8 млн грн власних коштів підприємства. Ці кошти повинні бути спрямовані на ремонт зношених котлів у котельнях та на реконструкцію магістральних теплових мереж.

За словами генерального директора КП "Харківські теплові мережі" Сергія Андрєєва в 2020 році підприємство продовжить використовувати кошти міського бюджету (95 млн грн) і Світового банку.

Нагадаємо, що пенсійна система для багатьох українців є єдиним способом вижити, але грошей в ПФУ не вистачає, а потреба в дотаціях з бюджету щороку зростає.

Як повідомляв портал "Знай.uа" ,Михайло Шнайдер порушив наболілу тему українців, а саме про прожитковий мінімум і мінімальну пенсію.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Також "Знай.uа" писав, що літня художниця з Нью-Йорка завдяки своєму ексцентричному увазі стала, без перебільшень, місцевою зіркою.