У Харкові остаточно перейменували станцію метро "Московський проспект". Про це розповідає прес-служба КП "Харківський метрополітен".

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що в середу, 12 серпня, була остаточно перейменована станція Холодногірсько-заводської лінії метрополітену "Московський проспект". Тепер вона носить назву найбільшого машинобудівного заводу Харкова - "Турбоатом".

Прес-служба зазначила, що рішення про перейменування "Московського проспекту" було прийнято ще в жовтні 2019 року. На даний момент всі вивіски на вході в метро та інших інформаційних плакатах були змінені.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Варто нагадати, що раніше в Харкові вже перейменували станції метрополітену "Радянської Армії" нв "Армійську", "Радянську" – на "Майдан Конституції", "Пролетарську" – на "Індустріальну", "Маршала Жукова – на "Палац Спорту", "Площу Повстання" – на "Захисників України".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Харкові пасажири трамвая влаштували сварку з кондуктором, справа дійшла до бійки і навіть травм.

Як повідомляв портал Знай.иа, в поїзді, який слідував за маршрутом Харків-Рахів з'явився п'яний чоловік, який злякав пасажирів і поводився неадекватно.

Також Знай.иа писав, що з поїзда Харків-Ужгород були зняті троє п'яних пасажирів.