Вадим Іванніков буде звільнений з посади директора Департаменту охорони здоров'я.

Про це сьогодні, 30 липня заявив глава Харківської обладміністрації Олексій Кучер, пише Depo.Харків посилаючись на Суспільне.

"Іванніков повернувся (з лікарняного – Ред.), і я його звільняю. Я вже направив відповідні документи. Тому що звільнення директора відповідного департаменту узгоджується з профільним департаментом міністерства", — сказав Кучер.

Олексій Кучер, РБК-Україна
Олексій Кучер, РБК-Україна

За словами Кучера, Іванніков вийшов з лікарняного близько чотирьох днів тому. А сам Вадим Іванніков в коментарі по телефону заявив, що сам звільнився. Каже, що проходить тривале лікування.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

"Я сам подав заяву у зв'язку з тим, що у мене попереду серйозне лікування, яке затягнеться на час. Але я поки не можу сказати, на скільки. Це я прийняв рішення, тому що я вже два місяці перебуваю на лікарняному, а в мене ще запланована операція. Я не знаю, скільки мені знадобиться на відновлення, тому зараз я не можу фізично за станом здоров'я. Тому таке рішення я прийняв",- заявив Іванніков.

Вадим Іванніков, фото: Depo.Харків
Вадим Іванніков, фото: Depo.Харків

26 травня Кучер заявив, що вбачає провину в ситуації, яка склалася в інфекційній лікарні, як з боку обласного департаменту, так і директора лікарні. За словами губернатора, між керівником департаменту та директором лікарні був особистий конфлікт.

Пізніше Кучер заявив, що керівництво Департаменту охорони здоров'я ОДА незадовільно виконують свої посадові обов'язки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Від губернатора Кучера втік головний "захисник" Харківщини - слідом за красунею в білому халаті

Як повідомляє портал «Знай.ua» З чорнобильської лікарні втекли лікарі - їм на зміну прийшли інтерни та анестезіологи

Також «Знай.ua» писав, що Від Кучера "втік" ще один чиновник - у губернатора Харківщини серйозні проблеми