У Харкові днями під час гри у футбол на одному з полів "Металіста" помер громадянин Іраку. Свідки трагедії звинуватили медиків у тому, що ті не змогли його врятувати.

Голова Харківської обласної державної адміністрації Олексій Кучер запропонував депутатам Харківської облради звільнити директора Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Віктора Забашту.

Про це пише KHARKIV Today .

"Я настійно пропоную Харківській обласній раді звільнити Віктора Забашту з посади керівника Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф з-за невідповідності займаної посади. Більше того, я пропоную Забашті вчинити по-чоловічому і не чекаючи рішення обласної ради покласти заяву про звільнення. Це буде чесно і порядно з Вашого боку, Віктор Федорович", - написав Кучер в своєму Telegram-каналі.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Незважаючи на запевнення Забашти про наявність і справність дефібрилятора у "швидких", які намагалися врятувати іноземця, Кучер заявив, що трагедія сталася із-за відсутності приладу і "ситуація в Центрі екстреної медичної допомоги зайшла в глухий кут".

"Протягом останніх місяців з різних джерел я отримую багато негативної інформації про методи управління Віктора Забашти, і вона разюче відрізнялася від тієї картинки, яку надавало нам керівництво Центру. Але смерть іноземного громадянина, у якого було б більше шансів вижити, якби в "швидкої" було необхідне обладнання, стало останньою краплею", - підкреслив Кучер.

Олексій Кучер, скрін, відео YouTube
Олексій Кучер, скрін, відео YouTube

Так само Кучер розпорядився, що весь автопарк Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф перевірять на предмет укомплектованості, якщо помітять дефіцит, то будуть "виправляти становище невідкладно".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Губернатор Кучер заборонив харків'янам головна розвага на Великдень - "Бог в душі"

Як повідомляє портал «Знай.ua» Харків'яни прийшли під вікна до Кучеру, замішаний дружок Добкіна Грицків - "проти ватних призначень!"

Також «Знай.ua» писав, що Кучер спробував відхреститися від квартири дружка Путіна в Харкові, в яку губернатора "поселили" разом з сім'єю