Голова Харківської ОДА Кучер Олексій живе в квартирі, яка нібито належить прихильнику так званої "Малоросії". Сам Кучер заявив, що орендну угоду укладало за дорученням інша особа.

Про це передає NewsRoom.

Глава Харківської ОДА Олексій Кучер прокоментував інформацію про те, що живе в квартирі сепаратиста з бази "Миротворця". Позицію чиновника озвучила прес-служба ХОДА.

Олексій Кучер, скрін, відео YouTube
Олексій Кучер, скрін, відео YouTube

"Я не знаю Шалімова особисто - більш того, ніколи його не бачив. Договір оренди підписував інша людина - по довіреності. Крім того факту, що я користуюся житлоплощею, ніякого іншого відношення до цієї квартири я не маю, вона мені не належить. Що стосується інформації про сепаратизм Шалімова, то я, як юрист, вважаю, що якщо є звинувачення і підтверджують його факти, то цим питанням повинні займатися правоохоронні органи. Повинні бути пред'явлені звинувачення, а за ними - відповідне кримінальне покарання. Я взагалі не розумію, чому в базі "Миротворця" досі немає Райнина", - оголосив Олексій Кучер.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Нагадаємо, раніше Олексій Кучер подав декларацію за минулий рік. У ній він вказав, що 1 листопада разом з близькими отримав право користування квартирою площею 95 квадратних метрів. Власником житлоплощі є Кирило Андрійович Шалімов. Згідно з даними з відкритих джерел, у людини з таким ім'ям немає і ніколи не було бізнесу. Зате він згадується на сайті "Миротворець" як сепаратист і любитель "ЛДНР". На сторінці Шалімова є скріншоти, на яких уродженець окупованого Стаханова заявляє про те, що йому "і в Малоросії добре".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Дружок Добкіна переметнувся до Кучеру і буде вчити харківську молодь патріотизму - "любитель червоних прапорів"

Як повідомляє портал «Знай.ua» Харків'яни прийшли під вікна до Кучеру, замішаний дружок Добкіна Грицків - "проти ватних призначень!"

Також «Знай.ua» писав, що Одіозний Добкін з розмахом відзначив 9 травня карантин до лампочки і проросійська символіка