В Харківській облдержадміністрації намітилися чергові кадрові зміни. У відставку подав чиновник, який відповідає за медицину в регіоні. Михайло Черняк вирішив залишити свою посаду заступника голови ОДА у сфері медицини.

Інформацію про це надали в прес-службі Харківської облдержадміністрації. Однак причини йдучи Черняка з посади, і хто був ініціатором даного звільнення залишається таємницею. Харківський чиновник не коментує дану новину.

Не так давно в Харкові спалахнув скандал через те, що Черняк приховав у своїй декларації бізнес дружини в сфері медицини. Цей факт озвучили харківські активісти. Це не єдиний скандал, який останнім часом сколихнув Харківщину.

Михайло Черняк Фото: ХОДА

Нещодавно стало відомо, що нібито губернатор Кучер живе в квартирі, яка належить любителя «руського світу» і шанувальнику «Новоросії» і фігуранта бази сайту Миротворець. Кучер вирішив відхреститися від цього скандалу і заявив, що він не знав, з ким укладається договір оренди. Також губернатор розповів, що укладало договір третя особа.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Далі чиновники Харківщини перепризначили на посаду керівником апарату ХОДА скандального Клюцевского, якого не так давно звільнили з цієї посади за організацію концерту на 8 березня. Документ, що підтверджує інформацію вже опублікований на офіційному ресурсі ХОДА.

Нагадаємо, Знай писав, що Олексій Кучер живе в квартирі любителя "Новоросії" і фігуранта сайту "Миротворець".

Знай повідомляв, що Кучер знову призначив на посаду керівника апарату ХОДА Клюцевского, який був раніше звільнений.

Нещодавно Знай передавав, що в Харкові планують витратити 2,6 млн грн на кладовищі.