На період карантину керівником апарату Харківської обладміністрації призначений Володимир Клюцевский, який був звільнений з аналогічної посади в Херсонській ОДА після скандалу з святковим концертом на 8 березня.

Відповідне розпорядження голови Харківської ОДА Олексія кучера від 3 червня опубліковано на сайті обладміністрації.

Про це пише Depo.Харків.

"Укласти контракт про проходження державної служби на період дії карантину на підставі типового контракту про проходження державної служби на період дії карантину...з Клюцевским Володимиром Івановичем", - написано в документі.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Володимир Клюцевский призначений на посаду керівника апарату Харківської обладміністрації.

Нагадаємо, для чиновників Херсонської облдержадміністрації та облради на концерті до 8 березня виступила група "Степ", а на підтанцьовці були дівчата у відвертих вбраннях. Після цього голова Херсонської ОДА Юрій Гусєв звільнив керівника апарату Володимира Клюцевского.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Губернатор Кучер заборонив харків'янам головна розвага на Великдень - "Бог в душі"

Як повідомляє портал «Знай.ua» Дружок Добкіна переметнувся до Кучеру і буде вчити харківську молодь патріотизму - "любитель червоних прапорів"

Також «Знай.ua» писав, що У Харкові медики латають дірки в костюмах і економлять на масках, поки Кернес обіцяє золоті гори