Новоспечений глава Харківської ОДА Олексій Кучер, який буквально два місяці тому був призначений президентом Володимиром Зеленський на пост і змінив у кріслі Юлію Світличну, показав харків'янам, як відсвяткував Новий рік.

Відповідними фото губернатор поділився на своїй сторінці у Facebook.

На фото топ-чиновник на фоні ялинки разом зі своєю родиною вітає харків'ян зі святами.

"Я вдома. Друзі, з прийдешніми святами", - написав Олексій Кучер.

Скріншот Facebook

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Варто відзначити, що дві маленькі доньки Кучера - Амелія та Стефанія - дуже схожі на дружину соратника Зеленського, на що українці одразу ж звернули увагу у коментарях та привітали новоспеченого губернатора у відповідь.

"З прийдешнім Новим Роком! Здоров'я, гарного Настрою та Тепла Вам і вашій родині!", "З наступаючим! Так ви ювелір, таточку! Найкраща прикраса чоловіка - доньки, тим більше дві. Щастя вам у вашому квітнику", - пишуть користувачі у коментарях до публікації.

Нагадаємо, новий губернатор Харківської області Олексій Кучер втрачає свого першого заступника Марка Беккера.

Також портал Знай.uа писав про те, що Кличко похапцем запустив швидкісний трамвай на Борщагівку, "втомився" слідом за мостами

Крім того, Знай.uа повідомляв про те, що під Харковом міст може обвалитися у будь-яку хвилину.