Вчора ввечері екс-адвокат Олексій Кучер подав декларацію, як кандидат на посаду голови Харківської обласної державної адміністрації, повідомляє портал “MyKharkov.info”.

Олексій Кучер — уродженець Херсонської області, навчався у Харківському пеlагогічному університеті імені Сковороди, а потім — у Національному юридичному університеті імені Ярослава Мудрого. До серпня 2019 року працював адвокатом.

Як адвокат, Кучер працював у декількох гучних справах: захищав депутата Харківської міськради Бориса Бароніна, якого підозрювали в незаконному заволодінні земельними ділянками; Володимира Литвина, підозрюваного у “справі рюкзаків”; суддю Дзержинського районного суду Харкова Сергія Лазюка, який погорів на отриманні хабаря, та інших.

Нагадуємо, що нещодавно Кучер спростував інформацію про призначення його головою Харківської обласної державної адміністрації, назвавши її чутками та галасом.

Популярні новини зараз
"Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, фахівці обласного лабораторного центру МОЗ провели дослідження пляжів в Запоріжжі.

Також Знай.ua писав про те, що архівні документи, які до недавнього часу зберігалися під грифом" секретно, нарешті оприлюднили.