Новий губернатор Харківської області Олексій Кучер втрачає свого першого заступника Марка Беккера. Декларація чиновника була опублікована напередодні повідомлення про відхід на офіційному сайті НАЗК.

Беккер займав свій пост ще при попередниці Кучера, Юлії Світличній. Коли до Харкова прибув новий голова ОДА, журналісти поцікавилися у Беккера, чи буде він співпрацювати з новою владою. Однак тоді чиновник ухилився від відповіді.

"Це – провокаційне питання, я не буду на нього відповідати", – відмахнувся Беккер від представників ЗМІ.

У декларації Беккера - квартира в Харкові, а також будинок в Барвінкові, оформлений на тещу. Крім того, його сім'я володіє чотирма автомобілями, в тому числі Mitsubishi Pajero WG 2008 року випуску і Audi A8 1997 року випуску.

Своє крісло Беккер обіймав з 1 січня до 28 грудня 2019 року, і за цей час отримав майже 650 тисяч гривень зарплати.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

На його рахунках в "Банку Форум" – мільйон гривень, у "Приватбанку" - 10,7 тисяч гривень, 647 гривень та 156 тисяч гривень. Готівкою Беккер тримає 20 тисяч доларів і п'ять тисяч євро.

Нагадуємо, що до завершення наближаються ремонтні роботи на вулиці Олександра Довженка, де зводять підпірні стіни і прокладають зливову каналізацію.

Також портал Знай.uа писав про те, що Кличко похапцем запустив швидкісний трамвай на Борщагівку, "втомився" слідом за мостами

Крім того, Знай.uа повідомляв про те, що під Харковом міст може обвалитися у будь-яку хвилину.