У селищі Кочеток Чугуївського району Харківщини автомобільний міст вимагає термінового ремонту, повідомляє портал “Politeka” з посиланням на активістів організації “Громадський контроль”.

Як повідомляється, активісти виявили на мосту численні руйнування конструкцій та покриття, тріщини на опорах, дуже великі щілини, іржаві перекриття та бетон, що почав обвалюватись.

Популярні новини зараз
"Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Неодноразові звернення місцевих мешканців щодо аварійного стану мосту до “Харківоблавтодору” на даний момент залишаються без відповіді.

Нагадуємо, що в столиці на вихідних провели ремонт водовідвідного лотка на Південному мості, через що рух мостом був тимчасово обмежений.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Дніпрі хочуть побудувати новий торговий центр. Через це потрібно перекрити проїжджу частину в центрі міста.

Також портал "Знай.uа" писав про те, що у Києві частково обмежать рух транспорту.