Чинний мер Харкова Геннадій Кернес збирається обиратися на третій термін. І в честь цього градоначальник активно просуває свою кандидатуру за допомогою реклами.

Реклами стало настільки багато, що деяких харків'ян вона починає напружувати і хтось активно псує плакати і листівки, які трапляються їм на шляху. Хтось зриває рекламу, хтось малює на ній, ну або просто наносить різноманітні "каліцтва" на обличчя мера.

У групі "Х**вий Харків" поділилися новою "порцією" рекламки від Кернеса.

Цього разу на фото потрапила реклама від Кернеса, яку наклеїли в супермаркеті "Рост". Все б нічого, але якийсь жартівник вирішив дописати фразу "я скрізь...", яку нібито говорить мер Харкова.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

"Оновлені агітаційні плакати лудшего в рості на Малишева",- підписав фото автор.

Хто цей анонім, який пожартував над плакатом - невідомо. Хоча якщо знадобиться, його можуть знайти, адже над рекламою висить камера спостереження...

Нагадаємо, представники "Блоку Кернеса - Успішна Харківщина" передали жительці Краснограда Харківської області гуманітарну допомогу, яка насправді надійшла від Червоного Хреста.

На сторінці "Блок Кернеса — Успішна Харківщина" у Facebook опублікували фото, як "активісти" вручають гуманітарну допомогу пенсіонерці. На коробках, які вони передали, були наклейки організації Червоний Хрест.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Кернес подарує харків'янам шикарний фонтан замість гречки - напружився перед виборам. Фонтан на площі Свободи буде унікальним для України

Як повідомляє портал «Знай.ua»Кернеса знайшли лежачим на руїнах в "нетрях" Харкова

Також «Знай.ua» писав, що "Маленькі Кернесы" заполонили харківські аптеки. Нові вказівки прийшли всім аптекам