Мер Харкова Геннадій Кернес розповів, що для будівництва нових станцій метро необхідний знесення будівель.

Про це мер Харкова написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Так, Кернес заявив, що для того, щоб побудувати нові станції метро, необхідно знести деякі будівлі на ділянці від перехрестя вул. Державінської з пр. Гагаріна. За словами мера Харкова тут буде 7 виходів зі станції, у бік Одеської.

Геннадій Кернес

" Демонтуються комунікації, газопровід низького тиску, все тільки в денний час, це вимога безпеки для робітників і щоб не заважати жителям околиць", - повідомив Кернес.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Кернес розповів, що майже з 90 об'єктів більшість вже викуплені. Але все ж на даний момент триває кілька судів, де люди згодні зі знесенням, але просять велику суму.

"Наша команда знайшла харків'янку, від якої ще у вісімдесятих роках шахраї приховали спадщину. Розібравшись у документах, Департамент реєстрації допоміг їй вступити в права та отримати вартість частини будинку більш ніж 500 тис. грн., такий вийшов сюрприз", - розповів він.

Скріншот

Нагадаємо, Кернес закатає міллионы в асфальт заради "Барабашово": скільки висмокче скандальне будівництво.

Як повідомляв портал Знай.uа , недалеко біля селища Хрестище (Харківська область) на місці розриву атомної бомби вчені взяли проби грунту.

Крім портал Знай.uа писав, що Кернеса обклали протитанковими їжаками, назріває битва, - "Захистимо будь-яку ціну".