Передвиборча реклама від Кернеса поширились вже по всьому Харкову. І рекламні листівки можна побачити абсолютно скрізь де ходять люди: магазини, метро, під'їзди, вулиця і т. п.

Паперової реклами стало настільки багато, що її навіть можна зустріти в прибудинкових руїнах. Наприклад, уважні харків'яни помітили одну з листівок, яка мирно лежить в ямі, яку комунальники залишили після своїх робочих махінацій.

Фотографіями поділилися в групі "Х**вий Харків" в соцмережі ВКонтакті.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Частка лудшего довіряє справам на Чернишевській",- написано в повідомленні.

" Додавання фотки лудшего в розчин додає +20 років до терміну служби і +150 гривень до вартості відра цементу", " Просто недостатньо листівок з лудшим. Треба туди КамАЗ листівок в*бати-і відразу починится"," Ну і який вибір на виборах? Лудщий, або Карабас Барабаш? Або хто з ХАЦа піде? А то ще 5 років, і місту пипець",- міркували користувачі соціальної мережі.

Нагадаємо, стало відомо, хто може найближчим часом скласти конкуренцію на місцевих виборах у Харкові Геннадію Кернесу. Представник Опозиційної платформи – За життя Олександр Фельдман збирається поборотися за крісло міського голови. Про це він повідомив у Facebook.

За словами політика фракція «Опозиційна платформа – За життя» одностайно підтримала його кандидатуру в боротьбі за мерське крісло в Харкові. Він подякував членам фракції за таку підтримку.

Фельдман вважає, що вибори не повинні стати боротьбою за крісло, за тотальний контроль, а у харків'ян повинна бути влада, яка поважає їх.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Кернес подарує харків'янам шикарний фонтан замість гречки - напружився перед виборами. Фонтан на площі Свободи буде унікальним для України

Як повідомляє портал «Знай.ua» Харків'яни рознесли Кернесу особа

Також «Знай.ua» писав, що Геннадій Кернес збирається обиратися на третій термін. І в честь цього градоначальник активно просуває свою кандидатуру за допомогою реклами. Цього разу він "добрався" до аптек міста Харків