У Харкові головою Холодногірської району призначений колишній "списочник" БПП "Солідарність" Віталій Кошеленко.

Про це повідомляється на сторінці Адміністрації Холодногірської району Харківської міської ради у Фейсбуці, пише Depo.Харків.

Як стало відомо, 9 липня мер Харкова Геннадій Кернес підписав розпорядження, згідно з яким за результатами конкурсу на посаду глави адміністрації Холодногірської району Харківської міської ради з 14 липня призначено Віталія Кошеленко.

Віталій Кошеленко, фото: Depo.Харків
Віталій Кошеленко, фото: Depo.Харків

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Кошеленко Віталій має дві вищі освіти – магістра державного управління та еколога. З березня 2015 року по лютий 2020 року обіймав посаду голови Зміївської РДА Харківської області. Кошеленко є чинним депутатом Харківської обласної ради VII скликання.

На попередніх місцевих виборах, працюючи з 2015 року головою Зміївської РДА, Кошеленко балотувався в Зміївської районної ради та Харківської обласної ради від партії "Солідарність". Був обраний депутатом Харківської обласної ради. Заступник голови постійної комісії з питань забезпечення прав людини, свободи слова та інформації. Має п'ятьох помічників.

Віталій Кошеленко, скріншот з відео
Віталій Кошеленко, скріншот з відео

Кошеленко протягом 2016 – 2018 років 8 разів перераховував незначні суми на рахунки партії "Солідарність" Петра Порошенка.

Нагадаємо, в Харкові на посаду радника директора комунального підприємства "Харківський метрополітен" претендує Наталія Білоусова.

Відповідну електронну декларацію кандидата на посаду радника в КП "Харківський метрополітен" подала Наталія Білоусова.

Згідно з декларацією, Білоусова не має ні власного житла, ні автомобіля. Більш того, жінка не задекларувала навіть оренду або право користування яким-небудь житлом або транспортом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Соратник Порошенка проситися до Кернеса перед виборами

Як повідомляє портал «Знай.ua» Наповнений амбіціями Кернес наїхав на "вуйко" Садового - "Не склалося відразу..."

Також «Знай.ua» писав, що Харків'ян змушують "вішати" Кернеса на кожному розі: "Диктатура якась"