Мер Харкова Геннадій Кернес в інтерв’ю Радіо Свобода заявив, що «двічі-тричі на тиждень» бере уроки української мови.

Про це він розповів в інтерв’ю «Радіо Свобода»

За словами Кернеса, він працює з учителем уже пів року.

На питання про те, звідки взялося бажання вчити українську, мер Харкова відповів: «Ну, я вивчав українську мову й літературу в школі. І дивлюсь на українській мові телебачення, [розумію]».

У відповідь на питання, чому саме зараз він вирішив вивчати українську, Харківський міський голова сказав: «Ну, це моя справа».

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Кернес працює на посаді мера Харкова з 2010 року.

Нагадаємо, у Харкові стартував челлендж #Молодь_говорить. Про його запуск повідомив мер міста Геннадій Кернес. Суть челлендж полягає в тому, щоб молодь пройшла опитування та розповіла про нього своїм друзям в соцмережах.Таким чином мерія закликає молоде покоління внести свій вклад в розвиток міста.

«Як відомо, Харків – місто молоді! Тут проживає понад 430 тисяч людей віком від 14 до 35 років, це майже третина всього населення мегаполісу. Харків приваблює молодь життєвими перспективами та можливістю реалізувати себе. Зараз моя команда розробляє нову стратегію розвитку міста, в тому числі, в сфері молодіжної політики. Важливо, щоб цей план фокусувався на тих пунктах, які приведуть до досягнення цілей молодих харків'ян. Тому я запускаю челендж #Молодь_говорить»,- повідомив Геннадій Кернес.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Кернесу - 61: чим запам'ятався українцям скандальний мер Харкова

Як повідомляє портал «Знай.uа» Кернес посадить маленьких харків'ян на гойдалки за 160 мільйонів

Також «Знай.uа» писав, що Соратник Порошенка проситься до Кернеса перед виборами