У Харкові на посаду голови Холодногірської районної адміністрації міста претендує Віталій Кошеленко.

Відповідну електронну декларацію кандидата на посаду глави адміністрації Холодногірської району Харківської міської ради 30 червня, заповнив Віталій Кошеленко, пише Depo.Харків.

Згідно з декларацією, 47-річний Кошеленко володіє квартирою площею 106,9 кв.м в Харкові, нежитловим приміщенням площею 35,3 кв. м у Змієві Харківської області, а також земельною ділянкою площею 1,2 тис. кв. м в смт Борова Харківської області.

Його дружина володіє ще однією земельною ділянкою площею 1,2 тис. кв. м в смт Борова, житловим будинком площею 213,4 кв. м в селі Чемужівка Зміївського району Харківської області, а також земельною ділянкою площею 2,4 тис. кв. м в Чемужовці. Дружина кандидата в голови району також володіє двома об'єктами незавершеного будівництва: квартирою площею 91 кв. м в Харкові і паркувальним місцем від того ж забудовника в Харкові.

Кошеленко задекларував автомобіль Toyota Camry 2014 року випуску (вартість на момент придбання у 2014 році становив 454,9 тис. грн).

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Віталій Кошеленко, скріншот з відео
Віталій Кошеленко, скріншот з відео

В 2019 році Кошеленко отримав наступний дохід: заробітна плата в Зміївської РДА Харківської області – 302,8 тис. грн, благодійний внесок – 25,2 тис. грн. Серед заощаджень кандидат вказав готівкою 77 тис. доларів і 820 тис. грн.

Кошеленко був помічником народного депутата Ростислава Павленка (7 скликання – партія "Удар").

На попередніх місцевих виборах, працюючи з 2015 року головою Зміївської РДА, Кошеленко балотувався в Зміївська районна рада та Харківський обласний рада від партії "Солідарність". Був обраний депутатом Харківської обласної ради. Одночасно з цим був заступником голови постійної комісії з питань забезпечення прав людини, свободи слова та інформації в облраді. Має п'ятьох помічників.

Кошеленко протягом 2016 – 2018 років 8 разів перераховував незначні суми на рахунки партії "Солідарність" Петра Порошенка.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Кернес будує "золоті" шкільні стадіони

Як повідомляє портал «Знай.ua» Комунальники Кернеса залишили земляні пастки під носом у дітей, так і ногу зламати можна

Також «Знай.ua» писав, що Харків'яни встелили вбиті дороги Кернеса килимами - "Алладины припаркувалися"