Депутат Харківської міської ради, колишній голова Холодногірській районної адміністрації Максим Мусєєв, якого звинувачують у зраді держави, був помічений на території Росії. Про це розповіли на порталі "KHARKIV Today”.

Повідомляється, що три дні тому, Мусєєв опублікував в соцмережі знімок, на якому він зображений сидячим на підвіконні. Підписи до фото він не залишив і не поділився геолокацією. Депутат додав лише кілька хештегів: "зож", "самоізоляція" та "карантин".

За даними видання, будинок, який потрапив на фотографію харківського депутата, знаходиться в Москві за адресою Перша Тверська-Ямська, 21. Будинок, в якому знаходився Мусєєв розташований навпроти і має номер 28.

Будинок на вулиці 1-а Тверська-Ямська в Москві. Скрін: карти Google

На сайті бази нерухомості зазначено, що оренда двокімнатної квартири площею 70 квадратних метрів, в цьому будинку обходитися в 95 тисяч рублів на місяць, що за нинішнім курсом становить 34 тисячі гривень.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Раніше Максим Мусєєв вже публікував знімок, на якому можна помітити будинок № 28, що по вулиці Тверська-Ямська в Москві. Варто відмітити, що депутат обрав собі житло у п'яти хвилинах ходьби до метро "Білоруська".

Нагадаємо, раніше у Дубинського розповіли про доходи найголовнішої піарниці Нацбанку.

Як повідомляв портал "Знай.uа" у Криклія попросили пояснень за харчування в "Інтерсіті".

Також Знай.uа" писав, що колишній народний депутат Олег Ляшко став батьком.