Харківський міський голова Геннадій Кернес сьогодні, 12 червня, зустрівся з підприємцями ринку «Барабашово».

Про це повідомляє прес-служба Харківської міської ради.

Перший тендер на будівництво дороги, яка з'єднає вулицю Шевченка з проспектом Ювілейним, проведений. У найближчі тижні переможець приступить до робіт. Також замінять теплотрасу з урахуванням будівництва нового метромосту.

фото: Харківська міськрада
фото: Харківська міськрада

Мер Харкова пообіцяв, що зносити будуть тільки ті споруди, які потрапляють під будівництво нової дороги. Для підприємців, які працюють на місці нової дороги, та інших бажаючих створять міський ринок, де можна буде працювати за прозорими договорами в комфортних умовах. Кернес попросив підприємців набратися терпіння.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

фото: Харківська міськрада
фото: Харківська міськрада

"Коли я починав робити дороги через Лісопарк, кричали, що Кернес хоче побудувати собі будинок. Коли ми зайшли в парк Горького, там був парк не атракціонів, а шашликів. Коли почали займатися реконструкцією саду Шевченка, це була пивна під відкритим небом. Під час дощу на ринку була "Венеція". Туалети у вас не працюють, вони незаконно побудовані, незаконно вода була підключена, за це у вас брали гроші за будь-який чих. Ніхто ніколи не займався ринком "Барабашово", - сказав Кернес .

Харківський міський голова підкреслив, що територію поруч зі станцією метро "Академіка Барабашова" приведуть до ладу.

фото: Харківська міськрада
фото: Харківська міськрада

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Харкові разьяренные бізнесмени "Барабашово" оточили поліцію, на Кернеса надії немає

Як повідомляє портал «Знай.ua» Кернес побудує замість "Барабашово" новий ринок - до яких "сюрпризів" готуватися харків'янам

Також «Знай.ua» писав, що У Харкові бізнесмени протестують проти знесення "Барабашово", але Кернеса вже не зупинити