На 2,3 га землі по проспекту Льва Ландау, 182 в Харкові побудують новий многофункциональный комплекс «Міський торговий ринок».

Про це повідомив директор КП «Міський торговий ринок» Олександр Молчанов.

За словами Молчанова, проект уже готовий. Це буде торгівельна зона з гостьовою парковкою, окремими офісними спорудами, фудкортом, складським приміщенням,охороною, системою сигналізації та відеоспостереження.

«Ми плануємо побудувати близько 400 об'єктів малої архітектурної форми, де підприємці зможуть як від 4,5 кв. м і вище розмістити свої товари і вести свою підприємницьку діяльність. Також буде дві об'ємні будівлі, яі будуть повністю закриті. Один торговий центр площею в 600 кв. м, другий у 1700 кв. м», - розповів Олександр Молчанов.

візуалізація, скріншот з відео
візуалізація, скріншот з відео

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

За задумом міської влади Харкова, новий ринок повинен нібито замінити «Барабашово», на якому через будівництва нової дороги, яка з'єднає найбільший спальний район міста з центром знесуть частину павільйонів.

На проектування та початок будівництва ринку виділили 7 млн. грн.

Всі кошти за оренду торговельних об'єктів будуть надходити виключно до міського бюджету, зазначив мер Харкова Геннадій Кернес.

«Комунальний ринок буде новий, сучасний, з усіма об'єктами, що будуть забезпечені електроенергією, буде забезпечений водою, каналізація. Відповідно люди будуть отримувати різні послуги, вони не будуть платити побори», - зазначив Геннадій Кернес.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Барабашово в Харкові зносять з лиця землі, гігантський ринок може зникнути назавжди

Як повідомляє портал «Знай.ua» У Харкові разьяренные бізнесмени "Барабашово" оточили поліцію, на Кернеса надії немає

Також «Знай.ua» писав, що Асоціація сонячної енергетики хоче підписати меморандум по зеленій енергетиці для недопущення міжнародних позовів до України