Ринок Барабашово готовий відновити роботу. Але ходять чутки, що міська влада їм протидіє. В першу чергу, за словами прес-служби торгового центру, протидія чиновників полягає в тому, що Барабашово відключили від централізованого водопостачання. Крім того, підприємці ринку говорять, що саме міська рада Харкова відмовився розглядати питання про тимчасове зниження ставок оподаткування для ФОП. Серед інших «гріхів» команди Кернеса називають зміни у русі тролейбуса за 24 маршрутом, який тепер не доїжджає одну зупинку до ринку і не привозить більшу частину покупців.

ринок "Барабашово"
ринок "Барабашово"

Тим не менш, працівники сервісних служб торгового центру, спільно з підприємцями провели генеральну дезінфекцію торгових приміщень і підготувалися до прийому покупців. За словами прес-служби Барабашово, багато магазинів для залучення покупців оголосили про суттєві знижки на свої товари.

"Працівники сервісних служб ТЦ «Барабашово» спільно з підприємцями торгового центру 11 травня провели генеральну дезінфекцію торгових майданчиків і приміщень магазинів. Вже завтра торговий центр готовий приймати покупців після перерви, пов'язаної з карантином. Багато магазини анонсували знижки на товари більше 50%"- написано у прес-службі ринку "Барабашево".

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Починаючи з 17 березня на ринку "Барабашово" було проведено 148 заходів з дезінфекції торгових майданчиків, 16 комплексних санітарних рейдів, залучено понад 50 одиниць техніки, у тому числі, використовувалася спецмашина добровільної пожежної дружини торгового центру, в заходах були задіяні на постійній основі 184 людини, витрати торговельного центру на дезінфікуючі засоби і засоби індивідуального захисту збільшилися в 4,3 рази у порівнянні з аналогічними періодами попередніх років.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Харкові запрацюють ринки, але не все так просто - що потрібно знати, відправляючись за покупками

Як повідомляє портал «Знай.ua» Барабашово в Харкові зносять з лиця землі, гігантський ринок може зникнути назавжди

Також «Знай.ua» писав, що Кернес дозволив харків'янам стригтися і обідати в кафе