Мер Харкова Геннадій Кернес приїхав на Барабашово, і заявив, що власники скандального ринку ведуть власні політичні ігри. Про це повідомив телеграм-канал «Віха Харків».

У прямому ефірі, який з «Барабашово» ведуть багато ЗМІ, Кернес заявив, що «зустрічався з Фельдманом і його представниками, і вони обіцяли, що все буде добре, після чого в ЗМІ почали з'являтися замовні статті на мене і мою команду».

Він додав, що «дорога буде побудована, а те, що відбувається, відбувається з потурання правоохоронних органів».

«У них на ринку пустують 6 тисяч МАФів», - зазначив мер, пообіцявши мітингувальникам, що «не залишаться люди без роботи. Приходьте в мерію, покажу робочі місця».

У відповідь на обурення протестувальників Кернес зазначив, що «Ви ведете себе, як хами - не даєте людині в інвалідному візку просто проїхати, починаєте вигуки, гасла».

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

На питання, як довго мер має намір залишатися на ринку, він відповів: «Я буду чекати, поки поліція наведе тут порядок – є документи міськвиконкому, представники сторін повинні обговорити ці питання».

Він заявив, що «Барабашово – це клоака, де з підприємців деруть по 15 шкур».

Конфлікт на ринку «Барабашово». Наживо UPD 13:00 Кернеса на ринку «Барабашово» зустріли криками «Ганьба». Міський голова за щільним кордоном охорони. UPD 12:50 Приблизно 20 осіб доставлені до поліції — начальник поліції області Валерій Сокуренко Доставили до Київського райвідділу — начальник Управління превентивної діяльності Сергій Бірбасов. ___ До підприємців прийшли перший заступник мера Харкова Ігор Терехов, директор департаменту інфраструктури Сергій Дульфан, інші представники мерії. Увага: на відео можлива нецензурна лексика

Geplaatst door UA: Харків op Donderdag 27 februari 2020

Нагадаємо, Кернес закатає мільйони в асфальт заради "Барабашово": скільки висмокче скандальне будівництво.

Як повідомляв портал Знай.uа, недалеко біля селища Хрестище (Харківська область) на місці розриву атомної бомби вчені взяли проби грунту.

Крім портал Знай.uа писав, що у Києві невідомі підірвали автомобіль заступника одного з департаментів Міністерства аграрної політики.