У Харкові відбуваються нові Нові Санжари. На початку цього тижня місцеві чорнобильці не пускали до «чорнобильської» лікарні «швидку» з хворим на коронавірус пацієнтом. Люди не хочуть, щоб інфікованих COVID-19 людей лікували поруч з ними, в «їхній» лікарні.

Про це передає hromadske.

"Але бути поруч з хворими на COVID-19 не хочуть не тільки чорнобильці, а й медичний персонал диспансеру. Причина — страх", -пояснює директорка лікарні Ірина Пирогова.

До скандалу інфікованих коронавірусом пацієнтів приймала одна обласна інфекційна лікарня, в якій теж не вистачає персоналу. В яких умовах лікують тяжкохворих на COVID-19 пацієнтів на Харківщині — в репортажі hromadske.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Нагадаємо, лікувати хворих коронавірусом пацієнтів погодилися до 16 медпрацівників Харківського обласного радіаційного диспансеру . Про це розповіла директорка диспансеру Ірина Пирогова.

На жаль, відмовився дуже багато лікарів. Ті, які повинні були працювати в бригадах, близько 15 осіб. У нас були бригади, в яких були анестезіолог, терапевт, дві медсестри і санітарка… Спочатку погодилися працювати близько 70 осіб. На сьогодні, виходить, людей 15-16“, – розповідає Пирогова.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Харкові схопили пенсіонера, який влаштував під лікарнею "Нові Санжари"

Як повідомляє портал «Знай.uа» У Харкові швидка з зараженим чоловіком ледь прорвалася в лікарню крізь оскаженілий натовп - Нові Санжари, дубль два

Також «Знай.uа» писав, що Лікар з Харкова розкрив правду інфекційки, медик в розпачі - "Не сподівайтеся, що всіх встигнуть врятувати"