Лікувати хворих коронавірусом пацієнтів погодилися до 16 медпрацівників Харківського обласного радіаційного диспансеру .

Про це пишеСуспільне” посилаючись на директора диспансеру Ірину Пирогову.

На жаль, відмовився дуже багато лікарів. Ті, які повинні були працювати в бригадах, близько 15 осіб. У нас були бригади, в яких були анестезіолог, терапевт, дві медсестри і санітарка… Спочатку погодилися працювати близько 70 осіб. На сьогодні, виходить, людей 15-16“, – розповідає Пирогова.

Медики
Медики / Фото з вільних джерел

Масові звільнення пов'язані з тим, що надійшла інформацією, що "чорнобильська" лікарня прийматиме хворих коронавірусом. 21 червня в медустанову надійшли перші хворі, що стало причиною нової хвилі звільнень.

Популярні новини зараз
Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Нам потрібно ще хоча б 5 анестезіологів, хоча б 5 терапевтів і десь по 20-25 середнього і молодшого персоналу для того, щоб налаштувати нормальний режим роботи, щоб люди не падали з ніг і щоб вони не пішли так само від напруги“, – наголосила Ірина Пирогова.

Так само, директор обласної інфекційної лікарні Павло Нартов дав рекомендації для медпрацівників диспансеру.

"Вчора приїжджав Павло Вікторович, приїжджав лікар-реаніматолог з реанімації інфекційної лікарні, вони з методичними рекомендаціями, лікар-реаніматолог знаходиться у нас в реанімаційному відділенні. По-перше, тому що вона навчає персонал, вже маючи досвід роботи з пацієнтами. І по-друге, у нас проблема з анестезіологом", - сказала Пирогова.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше День медичного працівника 2020: коли буде і традиції свята

Як повідомляє портал «Знай.ua» Зеленський "забив" на лікарню Мечникова в Дніпрі - президента чекали півдня під палючим сонцем

Також «Знай.ua» писав, що Реформа Супрун може перетворити українців у сліпих і бездітних - у Києві протестують медики