Харківські правоохоронці затримали та оголосили підозру за трьома статтями одному з учасників сутичок під «чорнобильською» лікарнею на вул. Новгородській, де напередодні громадяни намагалися не допустити госпіталізації пацієнта з коронавірусом. Зловмисником виявився 68-річний мешканець міста Лубни Полтавської області.

Про це повідомляє пресслужба ГУ Нацполіції в Харківській області.

«Під час досудового розслідування працівники Шевченківського відділу поліції викрили у скоєння даних злочинів 68-річного мешканця Полтавщини. Чоловіку оголошено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень та затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Максимальне покарання згідно з санкціями статей передбачає до 5 років позбавлення волі », - написано у повідомленні.

фото: Національна поліція
фото: Національна поліція

Також у поліції повідомили, що на даний час чоловік перебуває в лікарні з діагнозом «гіпертонічний криз». Для забезпечення його охорони біля палати виставили конвойний наряд.

Нагадаємо, 22 червня о 09:30 під стінами Харківського обласного спеціалізованого диспансеру радіаційного захисту населення по вулиці Новгородській відбулася акція на знак протесту проти відкриття диспансеру для прийому громадян, хворих на коронавірусну інфекцію.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Близько 13:00 виникла сутичка, в результаті якої двоє 24-річних оперуповноважених Шевченківського відділу поліції отримали тілесні ушкодження.

фото: Національна поліція
фото: Національна поліція

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Харкові скандальний соратник Зеленського Куницький розсікає без номерів і ображає патрульних - "Три тупня"

Як повідомляє портал «Знай.uа» У Харкові іноземець спробував заплямувати честь дружини Кернеса

Також «Знай.uа» писав, що У Харкові швидка з зараженим чоловіком ледь прорвалася в лікарню крізь оскаженілий натовп - Нові Санжари, дубль два