У Харкові на в'їзді до "чорнобильської" лікарні демонтували ворота, щоб пустити всередину машину швидкої допомоги з пацієнтом, який хворіє коронавірусом.

Про це з місця події повідомляє журналістка Анна Черненко, пише newsroom.

Сьогодні вранці, 22 червня ліквідатори вийшли на протест проти відкриття диспансеру для прийому хворих коронавірусом. Люди блокували в'їзд на територію медичного закладу. На місце були стягнуті додаткові сили поліції.

Geplaatst door Ann Chernenko op Maandag 22 juni 2020

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Близько 12:00 правоохоронці перейшли в наступ: спочатку зняли ворота, а після відтіснили протестувальників. Кілька чорнобильців лягли на дорогу, щоб блокувати "швидку", однак у підсумку машина все ж змогла заїхати всередину.

Як повідомила радник голови ХОДА Наталія Попова, пацієнт підключений до апарату ШВЛ, у нього підтверджений коронавірус. В лікарню чоловіка завезли під крики "Ганьба!".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Українка показала трошки правдивої статистики у боротьбі з коронавірусом - "А***операційна алгоритм роботи МОЗ"

Як повідомляє портал «Знай.ua» День медичного працівника 2020: коли буде і традиції свята

Також «Знай.ua» писав, що Зеленський "забив" на лікарню Мечникова в Дніпрі - президента чекали півдня під палючим сонцем