Народний депутат Куницький Олександр їхав на своєму автомобілі без переднього номерного знака і назвав патрульну поліцію "тупнями".

Про це пише KHARKIV Today.

"Слугу народу" зупинили через відсутність номерів, але постанову оформляти не стали.Нардеп Олександр Куницький зухвало спілкувався з патрульними і просив скласти протокол. Спілкування з правоохоронцями нардеп записав на відео і виклав в Instagram.

"Фізично немає номерів зараз. Я не заперечую, що їх немає. Ви у мене питаєте — немає номерів? Я відповідаю, ні", — говорив депутат Куницький.

Копи спочатку думали обмежитись усним попередженням, але депутат спеціально провокував їх скласти протокол.

Популярні новини зараз
Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Олександр Куницький, Instagram
Олександр Куницький, Instagram

"За це не передбачено усне порушення. Згоден, готовий понести покарання, складайте... Якщо ви мене пустите, ви порушите закон", — говорив "слуга народу".

До патрульного, який спілкувався з депутатом, підійшли колеги, але Куницький просив не заважати йому — "він сам вже потонув". Коли до нього підійшло багато патрульних, то посипалися образи на їх адресу.

"Ви стоїте — три тупня, не можете скласти постанову за те, що у мене немає номерів, при цьому водій не заперечує. Про що зі мною спілкуватися? Є факт, є порушення — склали постанову, до побачення... Готуйтеся, в наступний раз приїду — перевірю" заявив Куницький.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Закон про ринок землі прийнятий як голосували харківські нардепи, список

Як повідомляє портал «Знай.ua» Слуга народу Куницький влаштував істерику в McDonalds - "Дай пройти, я депутат"

Також «Знай.ua» писав, що Ярослав Гришин - український Єфремов в команді Зе - алкоголь, наркотики і смертельне ДТП