Учасники "Автопробігу проти мракобісся", які виїхали з Харкова у Нові Санжари, де перебувають евакуйовані з Китаю українці, не змогли передати їм продукти.

Подробиці повідомляє "Об'єктив".

У повідомленні йдеться, що це пов'язано із забороною передавати в санаторій продукти харчування, про яку активісти не знали.

Харківських активістів не пропустили у Нові Санжари, фото: Об'єктив

Журналісти відзначають, що наразі вхід на територію санаторію заборонено, там чергує поліція. В карантинну зону пропустили одну машину з п'яти, які брали участь у пробігу. Активісти передали свої посилки працівникам "Червоного хреста". Продукти планується роздати нужденним, а подарунки таки будуть передані евакуйованим українцям, які наразі знаходяться у повній ізоляції.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Крім того, активісти розфарбували в жовто-блакитні кольори міст через Ворсклу, аби нагадати українцям про те, що всі ми - діти однієї землі, які повинні стояти один за одного горою.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Нових Санжарах, де нещодавно проходили протести проти розміщення евакуйованих з китайського Уханю людей, досі напружена ситуація. Посилені патрулі поліції захопили вулиці, а місцеві жителі переважно не виходять з домівок.

Як повідомляв портал "Знай.ua", більшість озвірілих українців у Нових Санжарах виявилися не місцевими: подробиці.

Також "Знай.ua" писав, що іноземні ЗМІ писали про хаос в Нових Санжарах.