У Харкові на Салтівці відпочиваючі спочатку каталися, а після плавали на БТР.

Відео з'явилося в групі " ХС • Харків" після того, як компанія відпочиваючих під'їхала до Журавлівки на БТР.

"На Журавлівці все як зазвичай",- підписав відео автор.

Судячи з відео, близько десяти людей катаються на бронемашині біля людей, які загоряють, а після - плавають по річці на БТР.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Інформація про дану подію уточнюється.

На Журавлевке все как обычно 🤿

Geplaatst door ХС • Харьков op Zondag 21 juni 2020

Нагадаємо, двоє харків'ян застрягли на невеликому острівці посеред Дніпра під час відпочинку в Черкасах. Зазначається, що уродженці Харкова – матір та її син, вирушили на відпочинок на пляж «Дзвін» у районі Долини троянд.

Вони взяли на прокат пластиковий човен-катамаран, і на неї попливли по Дніпру. Приставши до берега невеликого острівця посеред води, вони вийшли з човна й залишили його без нагляду. Потужний порив вітру відніс плавзасіб майже на кілометр від берега острова, і в результаті 39-річна жінка та її 11-річний син застрягли на острівці без можливості повернутися на берег.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Харкові малолітки занудьгували на канікулах і влаштували посиденьки над хмарами,- очевидці ахнули від жаху

Як повідомляє портал «Знай.ua» Собаку віддав за комуналку? Харків'янин "вигуляв" на повідку батарею

Також «Знай.ua» писав, що Під Харковом контрабандисти-ласуни кинули авто з горіхами і манго на мільйони