Харківське конструкторське бюро з машинобудування імені Морозова передало Міністерству оборони України партію з 5-ти нових БТР, які укомплектовані кулеметами виробництва київського державного підприємства "Маяк", який є співвиконавцем державного контракту.

Про це повідомили в прес-службі концерну "Укроборонпром".

джерело: Укроборонпром
джерело: Укроборонпром

Всі БТРи виготовили під час карантину.

"Всі бронетранспортери виготовлені фахівцями підприємства під час карантину, прийняті військовим прийманням і вже відбули до військової частини", – повідомив директор підприємства Яків Мормило.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Бойові машини були підготовлені в Харкові, а кулеметами їх укомплектував столичний завод "Маяк". За словами директора ХКБМ імені Морозова Якова Мормило, бронетранспортери вже пройшли перевірку військового приймання і вже відбули в військову частину.

джерело: Укроборонпром
джерело: Укроборонпром

джерело: Укроборонпром
джерело: Укроборонпром

Партія БТР-4Е від ХКБМ

#madeinUOP Чергова партія новеньких БТР-4Е виробництва ХКБМ з кулеметами від київського заводу "Маяк" відправилася сьогодні до військової частини.

Geplaatst door Державний концерн "Укроборонпром" op Donderdag 28 mei 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше "Є попадання!": бійці ВСУ успішно рознесли танки терористів надпотужної ракетою, відео перемоги

Як повідомляє портал «Знай.ua» Ворожа техніка розлетілася вщент, українські герої завдали потужного удару по армії Путіна - відео

Також «Знай.ua» писав, що ВСУ потрапили в топ-30 найсильніших армій світу, як змінилися позиції за останні роки