Зараз не для кого не секрет, що поки в країні триває карантин, то носіння масок у громадському транспорті, в тому числі і в метро - обов'язково. Дотримання цього правила навіть стали перевіряти поліцейські, які стоять біля турнікетів на вході в підземку.

Серед пасажирів метро можна зустріти абсолютно різну публіку - хтось у масці, хтось без, ну або носить її "криво", але ще є одна категорія громадян, яка виділяється на тлі абсолютно всіх. Це ті пасажири, які показують просто "чудеса" винахідливості і використовують в якості масок, досить нетипові речі.

Ось, наприклад, сьогодні в харківському метро помітили пасажира, який замість маски використовував звичайний бутель з-під води. Пенсіонер просто вирізав собі "щиток" з пляшки і надів його на голову.

Фото виставили в групі "Х**вий Харків" в соціальній мережі ВКонтакті.

фото: соцмережі
фото: соцмережі

Популярні новини зараз
Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Член екіпажу SpaceX був помічений в ху*вом метро по 8грн",- написав автор фото.

"Салтівський робокоп", "Ось що у них в голові?", "Баян тримісячної давнини", "Звичайний, а що в 13-14ом таких повний майдан був",- коментували харків'яни.

фото: соцмережі
фото: соцмережі

Нагадаємо, в Харкові на вулиці Амосова,1 жителі багатоповерхівки стали свідками того, як явно неадекватний чоловік погрожував з вікна своєї квартири, що всіх підірве.Стурбовані мешканці викликали поліцію, та приїхала, але нічого зробити не змогла.

"Амосова 1. Якийсь мужик постійно кричить, що підірве будинок. Викликали поліцію, вони приїжджають і кажуть, ми нічого не можемо зробити",- написали автори.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Києві неадекват з ножем сполохав метро - погрожував сам собі і зник у тунелі

Як повідомляє портал «Знай.ua» У Харкові малолітки занудьгували на канікулах і влаштували посиденьки над хмарами,- очевидці ахнули від жаху

Також «Знай.ua» писав, що Собаку віддав за комуналку? Харків'янин "вигуляв" на повідку батарею