У Харкові тривають зміни в роботі метро, з 1 березня городяни повинні були перейти на електронний проїзний. Однак це не зменшило черзі в метрополітені, а навпаки, спровокувало появу нових. Про це розповіли в співтоваристві «Х**вий Харків».

«Класичний движ на Площі Конституції. Аж доки, х*ївчани, як думаєте?», - написали у співтоваристві, опублікувавши відповідне фото.

Фото: «Х**вий Харків»
Фото: «Х**вий Харків»
Фото: «Х**вий Харків»

«А що це відбувається? Турнікети не працюють або що?», - «Один турнікет працює для старих карт. На решті – е-квиток», - «І що? Проблеми якраз з е-тікетом, зі старими все ок», - обговорюють ситуацію харків'яни.

«На кожній станції залишили по одному турнікету для старих карт, через це і черга. Купуйте е-тікети, 36 грн не так і багато», - додають вони.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

«Стадо любить стояти в черзі... Це хвороба!!! Поповни в інший час, в іншому місці. Як на землі, так і в метро це можна зробити. Влаштували собі проблему, дебіли», - вважають деякі коментатори.

«Я кожен вечір заходжу там же рівно в 6 годин, там така черга на всі турнікети. І так само стою з е-тікетом хвилини 3-4», «Нехай вийдуть наверх, помилуються гірляндами, помоляться на ворраду і скажуть спасибі Г. А.» - діляться враженнями від нововведень городяни.

Нагадаємо, раніше Метро у Харкові закриють? Кернес поскаржився на шалені збитки

Як повідомляє портал «Знай.uа» Київ через коронавірус одягається в протигази - все почнеться в метро, тривожні кадри

"Знай.uа" писав, що "Плати зеленої, синьої плати" - в мережі висміяли київське метро