Харківський метрополітен може відновити свою роботу вже 25 травня. Про це в ефірі програми "Свобода слова" повідомив прем'єр-міністр Денис Шмигаль.

"З 25 числа — ми беремо ще час на технічну підготовку - уряд дозволить роботу дитячих садків, а також роботу метрополітену в тих містах, де дозволить епідеміологічна ситуація. Тут уже буде працювати спільно з місцевою владою", — сказав прем'єр-міністр.

турнікети в метро, скріншот з відео
турнікети в метро, скріншот з відео

За словами чиновника, з 22 травня карантин в Україні буде пом'якшено. Зокрема, уряд дозволить рух міського та приміського транспорту, дозволить також проведення спортивних змагань та відновить роботу готелів.

«Дію карантину буде продовжено, але ми переходимо до адаптивного карантину. Тому вже з 22 числа буде прийнятий ряд пом'якшень щодо карантину. Тобто дозволимо рух міського та приміського транспорту. Ми дозволимо проведення спортивних змагань. Також буде пом'якшена можливість проведення служб в храмах. Тобто відкриємо можливість проведення служби з розрахунку: 1 людина 10 квадратних метрів» заявив Шмигаль.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Громадський транспорт, скріншот із відео
Громадський транспорт, скріншот із відео

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Кернеса жорстко звернулися до Зеленському через метро, карантин під загрозою

Як повідомляє портал «Знай.ua» Україна виходить з карантину — коли стартують пасажирські перевезення

Також «Знай.ua» писав, що Кернес придумав для харків'ян нову "цяцьку" за шалені гроші