Для того, щоб у Харкові заново заробив метрополітен, необхідно всього 40 хвилин. Про це повідомив міський голова Харкова Геннадій Кернес.

"Ми повністю готові до відновлення повноцінної роботи міських служб. Тільки чекаємо, коли закінчаться карантинні заходи", - акцентував мер Харкова Геннадій Кернес.

метро Харкова, скрін відео
метро Харкова, скрін відео

За підрахунками міністра інфраструктури України Владислава Криклія, метрополітен може заробити на початку - середині літа.

Метрополітен знову зможе почати працювати, якщо кількість хворих коронавірусом, а також смертність від цієї недуги піде на спад.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"У разі позитивної динаміки, зменшення кількості хворих і смертей в результаті коронавіруса, ми будемо поступово зменшувати обмеження. Однак про конкретні терміни говорити передчасно. Точно не раніше травня. Я б прогнозував червень-липень", - зазначив міністр інфраструктури України Владислав Криклій.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Метро Харкова на карантині - у Шмигаля пояснили, коли запрацює підземка. Кернесу це не сподобається

Як повідомляє портал «Знай.ua» Харків'яни прийшли під вікна до Кернеса з-за скандального будівництва, нерви на межі - "Наші діти хочуть їсти!"

Також «Знай.ua» писав, що Киянам розповіли, коли запрацює столична підземка, - "Спочатку метро, потім електрички"