У Харкові таксисти незвичайним чином нагадали жителям міста про елементарні заходи безпеки, яких слід дотримуватися в умовах карантину. Про це розповіли в службі таксі "30-40", пише NewsRoom Kharkiv.

"Напередодні травневих свят співробітники служби їздили по місту і роздавали харків'янам медичні маски. Ми нагадували мешканцям про елементарні способи захисту від коронавірусу: миття і дезінфекції рук, а також дотримання масочного режиму в громадських місцях. Ми хотіли підкреслити, що найпростіші заходи безпеки не тільки знижують ризик поширення захворювання, але і є даниною поваги до тих, хто, виконуючи свої обов'язки на робочому місці, контактує з великою кількістю людей. Йдеться про продавців, співробітників поліції, водіїв громадського транспорту, лікарів і багатьох інших.І для того, щоб залучити до акції якомога більше уваги, ми пошили велику маску і буквально "одягли" її на автомобіль", - розповів засновник таксі "30-40" Руслан Сайфулін.

харківське таксі, джерело: NewsRoom Kharkiv
харківське таксі, джерело: NewsRoom Kharkiv

Він також акцентував, що служба приймає ряд унікальних заходів для підвищення безпеки водіїв і пасажирів. Насамперед, кожен автомобіль власного парку "30-40" оснащений полімерною плівкою, яка розділяє водія і пасажирів, а також, на думку імунологів, підвищує захист усіх учасників поїздки. Крім того, всі машини як мінімум раз в день дезінфікуються і озонуються, а водії проходять медогляд і отримують комплект захисних масок.

Замовити оброблений і оснащений захисною плівкою автомобіль можна у оператора сall-центру за коротким телефонним номером "30-40" або через мобільний додаток "ETaximo". У програмі слід вибрати автомобіль з позначкою "Таксопарк".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

харківське таксі, джерело: NewsRoom Kharkiv
харківське таксі, джерело: NewsRoom Kharkiv

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Техогляд повертається - чому уряд реанімує старі правила і що потрібно знати водіям

Як повідомляє портал «Знай.ua» Крутиш “бублик”? Не підхопи “коронку”! 7 порад автомобілістам, як уберегтися від пандемії

Також «Знай.ua» писав, що Харків'яни поставили Кернесу жорсткий ультиматум, люди вже не витримують