Дев'ять з десяти жителів-утікачів Харківської області з підозрою на коронавірус знайшли. Про це повідомили в прес-службі облуправління Нацполіції.

"Розшукувалися 10 осіб, які повернулися із-за кордону: один з Венеції, четверо з Парижа і п'ятеро з Польщі", - зазначили у відомстві.

Згідно з інформацією правоохоронців, громадяни, які нещодавно прибули з інших країн, повинні були проходити обов'язкову двотижневу самоізоляцію. Тим не менш вони виїхали за межі Харківської області. Місцезнаходження десятого втікача - невідомо.

"Всі втікачі будуть притягнуті до відповідальності", - акцентували в облуправлінні Нацполіції.

коронавірус, фото Getty Images
коронавірус, фото Getty Images

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, порушників режиму самоізоляції розшукували правоохоронні органи. Як повідомила Головний санітарний лікар Харківської області Любов Махота, в регіоні налічується 200 чоловік, які зараз повинні перебувати на самоізоляції. Всі вони підписали письмову згоду. Тим не менше 10 осіб порушили режим перебування в самоізоляції. Всі ці громадяни нещодавно повернулися із-за кордону.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Харкові відомий політик повторив сумну долю нардепа Шахова - захворів коронавірусом і "передав" дружині

Як повідомляє портал «Знай.ua» Коронавірус вже у Харкові? Медики не вірять своїм очам, аналізи "поїхали" до Києва

Також «Знай.ua» писав, що У Харкові орудує зухвала банда, карантин "розв'язав руки" - п'ятеро на евробляхе