У Харкові, як і на території всієї України, ввели карантин у зв'язку із загрозою коронавіруса. Однак, на відміну від інших міст, Харків не поспішає закривати на карантин школи і дитячі сади. У зв'язку з цим Олексій Кучер, голова Харківської обладміністрації, опублікував на своїй офіційній сторінці в Facebook попередження про те, що навчальні заклади повинні бути тимчасово закриті.

Скрін, Facebook

Він нагадав, що проведення занять і відвідування дітьми шкіл, садів і вищих навчальних закладів заборонено на всій території держави. Харківська область не є винятком.

"Заклади всіх рівнів і форм власності повинні бути закриті на карантин", - нагадав харків'янам Кучер, вимагаючи від міської влади обласного центру вжити відповідні заходи і підкорятися розпорядженням Кабінету міністрів України.

Раніше мер Харкова Геннадій Кернес заявив, що школи та дитячі садочки в місті продовжать працювати під час карантину з коронавирусу, так як працюючим людям нікуди прилаштувати дітей.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, як перевірити себе на коронавірус — лікарі рекомендують самодіагностику.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що у Франції депутата вразив коронавірус, ледве дихає.

Також портал "Знай.uа" писав, що Зеленского Кабмін і нардепів можуть ізолювати, адже в Раду міг потрапити коронавірус.