Хоча зараз вся країна перебуває на карантині, але це не заважає харків'янам приходити в банк і стояти у величезній черзі.

Наприклад, на цьому фото можна побачити чергу в Ощадбанк на Холодній горі. І чомусь ніхто дистанції не дотримується, хоча заходять у приміщення банку по одному.

черга у банк, джерело ВЕХА Харків
черга у банк, джерело ВЕХА Харків

Нагадаємо, влада Харкова і Харківської області вживають заходи у зв'язку з постановою уряду від 11 березня про введення карантину в Україні. Карантин знадобився у зв'язку з оголошенням Всесвітньою організацією охорони здоров'я пандемії коронавірусу. Карантин триватиме три тижні – з 12 березня до 3 квітня.

Але як живуть в карантин харків'яни.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

По причині карантину у Харкові закрили все що тільки можна було – кафе, ресторани, бари, дискотеки, нічні клуби, театри, музеї, кінотеатри, цирк, торгово-розважальні центри, спортзали, речові ринки, перукарні і навіть метро.Обмежено відвідування не тільки адміністративні, але і лікувальних установ.Були внесені зміни в роботу транспорту: рух транспорту по області призупинено. По Харкову наземний громадський транспорт курсує, проте трамваї, тролейбуси та автобуси мають право перевозити в салоні не більше 20 пасажирів, маршрутки – не більше 10.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Харкові Кернес випустив на дороги маршрутки, начихав на коронавірус

Як повідомляє портал «Знай.ua» Клієнти Приватбанку не можуть забрати свої гроші у відділеннях, у підтримці пояснили причину

Також «Знай.ua» писав, що Навіть в 90-х такого не було - кадри черг в київських супермаркетах стривожили всю країну