27 червня був день народження у мера Харкова Геннадія Кернеса. В цьому році у нього ювілей - йому виповнилося 60 років.

Про це повідомляє портал "Kriminal.tv"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Варто зауважити, що користувач saadouddoud, який, судячи з інформації на його сторінці, є архітектором, дипломатом, інвестором і бізнесменом з Марокко і часто бере участь у заходах, організованих Харківською міською радою, виклав кілька сториз на своїй сторінці в Instagram.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Судячи по всьому, свято з нагоди ювілею Геннадія Кернеса проходив у готелі "Національ", де він і живе. Це був невеликий фуршет з вином, шампанським, фруктами і закусками. На відео спочатку сам Геннадій Кернес виголошував тост, в якому йдеться, що на цих виборах він нікого не підкуповував.

А потім говорив один з гостей свята. У своєму тості він зазначив, що всі харків'яни, де б вони не були, кажуть про Кернеса.

Нагадаємо, що мер Харкова Геннадій Кернес чудово орієнтується в реаліях сучасної української політики, що неодноразово доводив своїми вчинками. Одіозний голова міста не проти об'єднати сили з командою президента України Володимира Зеленського.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", мер Харкова Геннадій Кернес напередодні виборів у Верховну Раду України намагається будь-яким способом привернути до себе увагу.

Також портал "Знай.uа" писав, що стало відомо, що мер Харкова Геннадій Кернес хотів би бачити на посаді голови облдержадміністрації "просунутого в господарських та юридичних питаннях людини".