Секретар міськради Ігор Терехов вимагає мити центральні магістралі Харкова після зими.

Про це передає пресслужба мерії міста.

В першу чергу повинні бути вимиті - проспекти Московський і Гагаріна, вулиця Пушкінська.

Також Ігор Терехов обурився заповненими урнами і доручив комунальникам починати прибирання раніше, з 6 ранку.

Ігор Терехов, фото: Instagram terechov_igor_67
Ігор Терехов, фото: Instagram terechov_igor_67

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Місто має бути приведене в порядок. Багато сміття, пилу. Прибирайте сміття біля зупиночних павільйонів і виходів з метро. Не можуть о 9 ранку урни бути заповнені. О 6 ранку повинна починатися прибирання, а то й раніше",- зазначив секретар міськради.

За словами директора комунального підприємства "Доррембуд" Віталій Бури, на сьогодні в Харкові виконали 30% робіт з прибирання сміття, яке залишилося після зими. Роботи тривають.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Покійний Кернес збере всіх собачників Харкова під одним дахом. У Харкові 31 Липня і 1 серпня запланована виставка собак пам'яті покійного Геннадія Кернеса.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Терехов ощасливить харків'ян новими тролейбусами. З Луцького автозаводу" Богдан " до Харкова відправили партію з 11 тролейбусів.

Також «Знай.иа " писав, що жителі селища Рогань показали, в якому аварійному стані знаходиться один з будинків. Один з під'їздів, який жахає своїм зовнішнім виглядом: обшарпані і гниють стіни, мокра стеля, з якого все сиплеться на голову і інші "принади".