У Харкові камера відеоспостереження зняла, як в одному з під'їздів розгулював напівголий чоловік разом з жінкою і хрестився на кожному поверсі. В руках у нього був дипломат.

Про це стало відомо з повідомлення в телеграм-каналі "Харків 1654".

"Чергове харківське мракобісся. В одному з під'їздів ходив напівголий мужик зі своєю подругою і хрестилися на кожному поверсі. Хто знає, що за ритуал?" - підписали автори відео.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Інцидент стався в під'їзду на вулиці Івана Кобзи. Мешканці будинку стверджують, що "героєм" відео став 33-річний ієрей Олександр, який є настоятелем храму УПЦ МП у Богодухівському районі. Його висвятили в сан ще в 2015 році. У Харківській єпархії спочатку пообіцяли прокоментувати ситуацію, але потім перестали виходити на зв'язок, пише Newsroom.

"Сатаністи", " екзорцизм може проводив?", "Весняне загострення?", "Сольова башка. Осяяння", "хіба мало сектантів", "репетирують вінчання", " Чогось мені здається це клієнти якої-небудь ворожки. Яка сказала пройтися в такому вигляді з валізою, щоб було благо в сім'ї і гроші у валізі 😁 але виглядає звичайно стрьомно..",- коментували харків'яни.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Харкові чоловік накинувся на підлітка і отримав потужним струменем між очей

Як повідомляє портал «Знай.иа» Терехов "оселився" в харківських під'їздах і нагнав страху на комунальників: "як ужалені"

Також «Знай.иа " писав, що Харків'янин загнав сина на тонкий лід заради "забавного" відео: "батько року"