У Харкові власник елітного позашляховика вирішив залишити свій автомобіль у зручному, на його думку, місці. Фото витівки чергового "героя парковки" опублікували в ресурсі "ТРУХА/Харків".

На опублікованому знімку-автомобіль марки Mercedes-Benz G-Wagen, який водій залишив прямо на клумбі біля житлових будинків. Мабуть, на думку самого власника дорогої машини, йому дозволено паркуватися там, де він сам забажає.

У коментарях до знімка харків'яни не поскупилися на невтішні епітети для «героя парковки». На думку городян, так міг вчинити тільки справжній, «породистий олень».

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Додамо, що харків'яни часто карають таких порушників власними силами: в хід йдуть будь-які методи, від пакетів зі сміттям на капоті до цегли в лобове скло. Однак деякі власники автомобілів досі продовжують ігнорувати правила і паркуються, де в голову спаде.

У Києві серйозно взялися за" перевиховання " героїв паркування. У 2020 році столиця підписала контракти відразу з п'ятьма приватними конторами, які надають послуги з евакуації машин на штраф-майданчик. Щодня вони поповнюються трьома сотнями неправильно припаркованих авто.