У харківських лікарнях закінчилися місця, а місцеві чиновники приховують той факт, що ситуація з коронавірусом в місті вийшла з-під контролю.
Про це розповів Євген Істребін на своїй сторінці у Фейсбуці, посилаючись на слова харківського анестезіолога Володимира Корсунова.
За словами Істребіна, Харків досі в "жовтій" зоні через те, що "намальовані" ліжка дають хороший показник. А місту перед виборами не вигідна "червона" зона карантину.
"Продовження розповіді про Харківський треш який влаштували місцеві чиновники своєю некомпетентність, приписками, і злочинною недбалістю.
Місць у лікарнях - немає. Але область в жовтій зоні, тому що намальовані ліжка дають хороший показник. І ще місто Харків готується до виборів, кому ж потрібна червона зона перед виборами? -Нікому.
А саме мерзенне, що в МОЗ нічого не бачать. Виїзні перевірки ніхто не збирається проводити. По паперах все добре, ага. Тільки медиків не вистачає чомусь.....",- написано в пості.

Як розповів завідувач кафедри анестезіології, дитячої анестезіології та інтенсивної терапії Харківської медичної академії післядипломної освіти, професор Володимир Корсунов, забезпечення пацієнтів достатньою кількістю медичного персоналу відсутнє.
"На сьогоднішній день 10% пацієнтів (30 осіб) з тих, хто знаходиться в обласній лікарні, знаходяться на інвазивної або неінвазивної вентиляції легенів. А відділення інтенсивної терапії розраховане на 12 ліжок. Це означає, що більша частина реанімаційних пацієнтів (18 осіб) розташована поза відділеннями реанімації і, відповідно, не може отримувати того рівня надання медичної допомоги, який отримують пацієнти, яким "пощастило" перебувати у відділеннях реанімації",- пояснив лікар.

бязательно підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Жахи харківської лікарні показали зсередини, страшно дивитися: крижана вода і цвіль на матрацах

Як повідомляє портал «Знай.иа» Харківський лікар помер від наслідків коронавірусу: врятував сотні життів, а себе не зміг

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Також «Знай.иа " писав, що Харківський медик показав жахи переповнених лікарень: "діти на апаратах, кисню в обріз"