В одній з лікарень Харкова пацієнта-пенсіонера, до якого вже 23 дні не приходять рідні, почав провідувати голуб.

Зроблене медсестрою фото оприлюднили в телеграм-каналі "Віха".

Як виявилося, птах залітає в палату і сідає на ліжко пенсіонера.

"Минуло 23 дні з тих пір, як цей пацієнт прибув до лікарні, і за ці 23 дні ніхто з його сім'ї не прийшов запитати про його здоров'я. Але голуб прилітає кожні 2 дні і сідає на його ліжко. Птах залишається на деякий час, і потім кружляє в небі"— йдеться в повідомленні.

джерело: Віха
джерело: Віха

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

За словами медсестри, літній чоловік, який перебуває на лікуванні, раніше кожен день сидів на лавці в парку біля лікарні і годував голубів. Ймовірно, серед його "нахлібників" був і цей пернатий відвідувач.

"Люди забувають, але цей птах пам'ятає!" - дивується у підписі до фото медсестра.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Харкові пенсіонерку з інсультом залишили лежати в коридорі лікарні:" 7 годин чекає допомоги". У Харкові пенсіонерку у якої діагностували інсульт, залишили лежати в коридорі лікарні.

Як повідомляє портал «Знай.иа " Харьковські герої в халатах "воскресили" дитину після клінічної смерті:"ось так і сивіють медики". Лікарі прибули на виклик через дві хвилини, але під час огляду дитини сталася клінічна смерть.

Також «Знай.иа " писав, що У Харкові рятувальники допомагатимуть медикам доставляти хворих з коронавірусом:"ні ліфта". З 1 грудня офтальмологічне відділення обласної лікарні почало приймати хворих з COVID-19. Але у відділення важких пацієнтів будуть доставляти рятувальники.