Харків'яни вже не так яро хочуть увічнити Кернеса в місті.

Про це стало відомо з повідомлення в телеграм-каналі "Х.Х".

Після смерті 5-го мера Харкова Геннадія Кернеса багато городян загорілися ідеєю перейменувати вулиці або поставити пам'ятник градоначальнику. В один час на сайті міськради з'явилося безліч петицій на дану тему. Але ось через 3 місяці після смерті мера запал вщух і вже бажаючих підтримати цю ідею істотно поменшало.

"Шото якось з народною любов'ю до Лудшого не задалося. Коротка виявилася пам'ять у невдячних харків'ян!",- йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Основний електорат - бабусі, які не вміють в інтернет", "пам'ятник вже є перед входом в зоопарк всій родині.... вони там з музичними інструментами", "зараз би Московський проспект перейменувати", " все одно якось забагато людей втекли з дурки, як не глянь) гаразд хрін з ним пам'ятником, і за менші заслуги пам'ятники ставили, а ось перейменування вже існуючих локацій в його честь - так пішли на*ер...",- писали в коментарях харків'яни.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Покійний Кернес залишиться главою"успішного Харкова". Партія "Блок Кернеса-успішний Харків" не змінить свою назву незважаючи на смерть свого лідера Геннадія Кернеса.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Покійного Кернеса "звільнили" з посади мера Харкова. Депутати Харківської міськради завершили повноваження покійного мера Геннадія Кернеса. Це сталося через два місяці з дня його смерті.

Також «Знай.иа " писав, що Терехов просидить у кріслі покійного Кернеса до осені. Харків, як мінімум, до осені залишиться без мера після смерті Геннадія Кернеса.