Деякі харків'яни донині не можуть змиритися зі смертю Геннадія Кернеса і демонструють це вельми неприємним способом.

Фотофактом поділилися в "СонцеЛикому Харкові" в соцмережі Instagram.

Очевидець побачив вельми неприємну і суперечливу картину в громадському туалеті. Там невідомий продуктами життєдіяльності людини написав "Гепа живий".

"Добрий вечір. Надивившись лисого гумориста пірамідочника, рідні вбилися горем на поштовху і з останніх сил написали про головне. Фоткав на палець в лайні",- йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Хто автор цього "мистецтва" - залишається невідомим.

"Ось це відмінний пам'ятник", "" ти сьогодні їли пальцем в ж....у потрапив а думаєш про вогонь тобі треба думати про воду де палець вимити" (с)", " не ведіться, це просто на поштовху довго Снікерс їли , він підтанув в руках, а після Так руки витирали, "символічно", "це Допа страждає по табуретці Главсметани! Поштовх то Мальдівський", " а потім ці го**описці скаржаться, що охорона їх пизд...т", " схоже на почерк Добкіна😁 👍", "які ж дебіли до такого можуть додуматися?гі* ноїди хр**ові", - писали в коментарях харків'яни.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Харківщину завалили шкарпетками покійного Кернеса:"Ананас бл*ть". В одному з магазинів Харкова були помічені шкарпетки з незвичайними написами.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Добкін переніс до Харкова Дарницький міст, таке не міг навіть Кернес: "Все х * * ня, давай по-новій!" У передвиборчому ролику Михайла Добкіна, який він опублікував на своїй сторінці в соцмережі Instagram, помітили столичний Дарницький міст.

Також «Знай.иа " писав, що Талановитий українець " оживив "Кернеса:"Благодарочка від харківських пацанів". У мережі опублікували знімок величезної картини покійного Геннадія Кернеса, яку намалював художник з Одеси.