Вже в жовтні в Харкові пройдуть місцеві вибори на яких харків'яни зможуть вибрати нового мера, ну або залишити "старого". Оскільки діючий мер міста Геннадій Кернес збирається залишатися на третій термін, то він активно просуває свою кандидатуру за допомогою реклами.

Реклама Кернеса покриває всі мислимі і не мислимі поверхні Харкова. Її можна зустріти на стовпах, магазинах, аптеках, громадських туалетах і т. п.

У групі " Х.Х "поділилися новою "порцією" рекламки від Кернеса.

Повідомляється, що в туалеті на Метробудівників на "Куточку споживача", хтось повісив агітаційний плакат з Геннадієм Кернесом. Тим самим не забуваючи, в черговий раз, нагадати городянам про майбутні вибори.

"Навіть в па*аші на Метробудівників топлять за Лудшого",- написав автор фото.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Руки від захвату трясуться, коли на Сонцеликого дивишся", "Ваше місце у па*аші, товаришу гепард",- жартували харків'яни.

Нагадаємо, всі харківські аптеки отримали розпорядження про те, що вони в обов'язковому порядку повинні повісити плакати з Кернесом у себе на вхідних дверях, ну або в торговому залі.

І цей указ буде дійсний до закінчення осінніх виборів, імовірно до 25 жовтня 2020 року.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Кернес пішов у всі тяжкі після старту передвиборної кампанії-еко-сумки і блокноти були розминкою

Як повідомляє портал «Знай.иа» Подарунки підвели Кернеса під монастир-активісти пішли в прокуратуру через блокноти і ручки

Також «Знай.иа " писав, що Кернес "дістався" до харківських школярів через вчителів: "раби не можуть навчити свободі"